KIVIKKAT - Geerken/Lumholt/Osgood/Snöleoparden

eventet sluttede

KIVIKKAT - Geerken/Lumholt/Osgood/Snöleoparden

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 jun 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

KIVIKKAT

Hartmut Geerken (DE) - Pauline Lumholt (GRØnland) - Kresten Osgood (DK) - Snöleoparden (DK)


Den højst originale musikalsk konstellation, KIVIKKAT, strækker sig over flere generationer og geografisk fra Tyskland over Danmark til Grønland. KIVIKKAT blev dannet i 2013 og består af den europæiske sværvægter inden for free-jazzen Hartmut Geerken og Pauline Lumholt, der er den ældste og førende udøver af inuitisk trommedans. Gruppens to øvrige medlemmer tæller Kresten Osgood, trommeslager, percussionist og musikalsk unikum, samt Snöleoparden, guitarist og multiinstrumentalist.

Orkestret byder publikum indenfor i hjertets og fantasiens rum, når de inviterer til grønlandsk fællessang, inuit ritualer, shamanisme, free-jazz, avantgarde og musikinstrumenter fra hele verden. KIVIKKAT’s to senior medlemmer har nået alderen, hvor livekoncerter er en sjældenhed, så i lyset af den aktuelle situation er Hartmut Geerken med online fra Tyskland. Den hybride koncertform giver i øvrigt mulighed for et sjældent kig ind i Hartmut Geerkens instrumentskatkammer.

Hartmut Geerken
Den nu 81-årige Hartmut Geerken har igennem sit lange og usædvanligt produktive liv bevæget sig på kryds og tværs af kunstarterne og arbejdet med musik, litterære tekster, film, teater mm. I midten af tresserne stiftede han bekendtskab med Stockhausen og Ligeti i forbindelse med seminarerne på de berømte ”Darmstädter Ferienkurse – Internationale Ferienkurse für Neue Musik”. Han er kendt for sine banebrydende jazzkoncerter i Egypten, Tyrkiet og Afganistan, og ikke mindst det nære samarbejde med Sun Ra og en lang række af de største navne fra jazzen og avantgardens verden. Han har medvirket på flere end 100 pladeudgivelser og 30 bogværker i eget navn.

Pauline Lumholt
Sangeren og trommedanseren Pauline Lumholt er med sine 76 år en af de ældste, men også førende udøvere af den grønlandske inuitiske trommedans. Hun har gjort et imponerende stykke arbejde med at dokumentere denne musik og kultur på et tidspunkt, hvor den var i fare for at blive glemt. Pauline Lumbolt har bl.a. modtaget Det Grønlandske Hjemmestyres kulturpris i 1995 for sit arbejde.

Kresten Osgood
Skandinaviens måske travleste trommeslager og percussionist Kresten Osgood er et musikalsk fyrtårn i den moderne jazz og en ildsjæl i det danske jazzmiljø. I 2010 modtog han den prestigefyldte Ben Webster Pris for sin eminente rolle i dansk jazz.

Snöleoparden
Guitaristen og multiinstrumentalisten Snöleoparden (alias Jonas Stampe) har siden starten af 2000’erne stået for syrede og fritænkende musikalske eksperimenter – javanesisk black magic, pakistansk sufisme, grønlandsk inuit kultur og den indiske stormester Ravi Shankar.

Lauschangriff – Jazz fra Tyskland
Koncertrække med tyske og danske musikere inden for improvisationsmusik og jazz. Siden starten af 2020 har navne som Axel Dörner, Ute Wassermann, Magda Mayas, Eva Klesse, Thomas Lehn, Almut Kühne m.fl. gæstet Danmark og spillet sammen med danske kolleger.

Koncerten er en del af Det dansk-tyske kulturelle venskabsår. 

Organiseret af Goethe-Institut Dänemark i samarbejde med KoncertKirken.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .