Kjeld Lauritsen & Henrik Gunde - releasekoncert

Kjeld Lauritsen & Henrik Gunde - releasekoncert

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

14 apr 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

”Jazzfulness” Releasekoncert med Kjeld Lauritsen og Henrik Gunde


Det er på flere måde en speciel koncert, når to af landets bedste tangentspillere for første gang giver koncert sammen. Kjeld Lauritsen med sit kendte hammondorgel og Henrik Gunde på piano – suppleret med Jesper Uno Kofoed (trommer) og Esben Eyermann (bas) - har fundet sammen i fælles interesse for at spille langsomme, jazzede melodier, såkaldte ballader. 


Forud for koncerten har de indspillet et album, som udkommer på dagen, der samtidig er en releasekoncert. Det er indspillet i Brorsons Kirke, som Kjeld Lauritsen straks bookede nogle dage, da Henrik Gunde var med på ideen at bruge klangen fra orgel og piano i den snes ballader, der er med på album og til koncerten. Repertoiret spænder lige fra gamle danske viser, over egne kompositioner til en tango og jazzballader. 


Arbejdstitlen for projektet har været ”jazzfulness– eller med Kjeld Lauritsens ord, at ”lave en plade man kan sidde og nyde derhjemme i fred og ro”. Og nu får publikum i Amagerbro Jazz mulighed for at være de første til at høre koncertversionen med Kjeld Lauritsen, der er kendt for både jazzede solo- og gruppeprojekter på hammondorgel - og Henrik Gunde, med baggrund i DRs Big Band og mange pladeudgivelser.

Line up: Kjeld Lauritsen hammondorgel; Henrik Gunde piano; Jesper Uno Kofoed trommer og Esben Eyermann el- og kontrabas.

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .