Kjeld Lauritsen, Miriam Mandipira, Søren Frost, Per Gade

11 sep 2015 kl. 20:00 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

Koncert kl. 20 – dør kl. 19.30. Entre kr. 135

Kjeld Lauritsen: hammond Speciel gæst Miriam Mandipira: vokal Per Gade: guitar Søren Frost: trommer

Koncerten vil være en lækkerbisken for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til swedig blues og funkmusik. Alt udført på et højt professionelt niveau og stor spilleglæde!!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 4 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Trioen gæstes ved denne lejlighed af sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgeraldog Aretha Franklin har hun sunget sig ind I de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Politiken 8/7/2015

Trioen, der består af Lauritsen med sit folkekære og blævrende stuemøbel af et hammondorgel, den bredt anlagte trommeslager Søren Frost og den dygtige guitarist Per Gade, har efterhånden slået sit navn fast som mainstreamjazzens væsentligste af sin slags herhjemme.

De swinger bagenden ud af hoserne.

Og som bonus i hatten havde trioen sangerinden Miriam Mandipira med, og hendes kraftfulde soulstemme levede op til situationen.

www.kjeldlauritsen.dk

eventet sluttede

Kjeld Lauritsen, Miriam Mandipira, Søren Frost, Per Gade

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke