spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kjeld Lauritsen trio - koncert og foredrag

Afholdt event

Kjeld Lauritsen trio - koncert og foredrag

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

14 feb 2023 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Glæd dig til en forrygende oplevelse, når Hammond-legenden Kjeld Lauritsen, der efterhånden er blevet en hel institution på den danske jazzscene, gæster Karensdal i Uldum. 
I fornemt selskab med den svenske stjerneguitarist Staffan William Olsson og norske Tom Olstad på trommer.

Det klassiske og nærmest udødeliggjorte trioformat Hammond, guitar og trommer, som man bl.a. forbinder med Wes Montgomery og Jimmy Smith. Jazz/blues/soul i verdensklasse!
Som et ekstra krydderi på koncerten vil Kjeld Lauritsen har fortælle lidt om det vidunderlige og legendariske Hammond orgels historie og facts. Lur os, om han ikke supplerer med nogen hyggelige musiker-anekdoter!

Guitaristen Staffan William Olsson har i mange år været en fast bestanddel af det norske band "The real thing", der har spillet Skandinavien tyndt med deres "take" på Hammondorgeljazz. Hans virtouse og bluesinspirerede guitarspil løfter ethvert ensemble til nye højder. Han er desuden specialist i at akkompagnere andre solister. Han har spillet og indspillet med koryfæer som Berg Berg, Lee Konitz, Palle Mikkelborg - og ja endda Mezzoforte!

Trommeslager Tom Olstad har været aktiv på den norske jazzscene siden slutningen af 70'erne. Han har været en af de mest fremtrædende trommeslagere på den norske jazzscene i mange år. Har også akkompagneret mange besøgende amerikanere som f.eks. Art Farmer, James Moody, Eddie Harris og Mal Waldron. Desuden skandinaviske musikere som Bernt Rosengren, Arne Domnerus og danske Ben Besiakov. Med Tom Olstad på trommerne spiller alle musikere op til deres absolut bedste.

Lokation

Karensdal, Fasanvej 15, Uldum, Fasanvej 15, 7171 Uldum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .