spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kjorstad Brothers (NO) x Free Folk Mondays [Vinterjazz 2023]

Afholdt event

Kjorstad Brothers (NO) x Free Folk Mondays [Vinterjazz 2023]

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

20 feb 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Fanø Free Folk Festival byder atter på skæve mandagstoner på KLEIN. Denne gang med en Vinterjazz-special, hvor en af Norges mest orginale folk-duoer, Kjorstad Brothers, spiller op med musik, der forener dybe traditioner, improvisation og eksperimenterende åbenhed.

Den norske duo Kjorstad Brothers forener dybe folkemusikalske traditioner med skæve toner, upolerede klange og elementer af fabulerende improvisation.

De to brødre Rasmus og Hans Kjorstad er stærke instrumentalister på den frodige norske folkemusikscene og har bl.a. arbejdet med internationalt anerkendte navne som Frode Haltli, Vassvik og skotske Alasdair Roberts. I 2022 har de også hver især udsendt roste soloplader.

I Kjorstad Brothers tager de udgangspunkt i folkemusikken fra Gudbrandsdalen, som de dog tilføjer deres helt egen skæve tone og excentriske instrumentering, som det kan høres på det mesterlige album “Kjære min maur” (2020). Her blandes brødrenes smukke strygerklange med bl.a. indisk harmonium, fløjter og det norske citarinstrument langeleik.

Albummet fik en begejstret modtagelse hos bl.a. musiksiden Salt Peanuts, der skrev: “Dette er blitt en strålende plate, som man enten kan danse til, eller bare nyte en søndags formiddag når vinteren er på vei. Dette er det norskeste av det norske, og befinner seg på mange måter tett på den friere musikken som ble utviklet på diverse «loft» i New York på 60- og 70-tallet, med musikere som den gang eksperimenterte seg fram i freejazzen, så som William Parker, David S. Ware, Moondoc, og alle de andre heltene.“

Kjorstad Brothers er kort sagt en duo, der både dykker dybt i regional folkemusik, og appellerer til fans af åbensindet jazz, fri musik og fabulerende eksperimenter. En af de mest spændende nordiske folk-duoer lige nu, og Fanø Free Folk Festival glæder sig til at præsentere dem i Danmark på en særlig Vinterjazz-minitour, der selvfølgelig også bringer dem omkring Sydhavn og KLEIN!

Døre kl. 19.30

Arrangører: Fanø Free Folk Festival, KLEIN og Copenhagen Jazz Festival

Free Folk Mondays på KLEIN er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg.

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .