Event aflyst

Kl. 16: Syng fællessang med dansk og tysk kor i Ejby bunkeren

Gratis

Sted

Dato

18 apr 2020 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

I anledning af 75-året for befrielsen: Lær den nye frihedssang og syng med på andre fællessange, når Cæciliekoret fra København og koret Anima Mea fra Berlin holder koncert i Ejby-bunkeren. Projektet er støttet af Alsang 2020 og Nordea-fonden m.fl. Koncerten inkl. fællessange varer ca. 40 minutter. 

Koncerten er gratis, men pga. få pladser,  skal der bookes billet via Billetto på forhånd. Koncerten afholdes 2 gange: kl. 16 og kl. 17. Kom i god tid, så du kan nå gennem bunkeren og helt ind i kontrolrummet. Kommer du i bil, kan der parkeres ved Jyllingevej 303.

I forhold til risikoen for smitte med Corona-virus, følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer og vil løbende holde os opdateret på, om vi vil blive nødt til at aflyse arrangementet.

Arrangør

Lokation

Ejbybunkeren Ejbybunkeren, Jyllingevej 303, Parkering ved Jyllingevej 303, 2610 Rødovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .