Kl. 18.30 CC x Performance: HARDCORE FREEDOM af Esben Weile Kjær

05 nov 2020 kl. 18:30 - 17 dec 2020 kl. 19:20

OBS: 
Grundet nye restriktioner som følge af COVID-19 pandemien er vi nødsaget til at lave ændringer i performancen i Esben Weile Kjærs HARDCORE FREEDOM
Ståpladser bliver til siddepladser, og performancen varer 50 min i stedet for to timer. 

Har du allerede købt billet, er den gældende til performance kl. 18.30 - 19.20.  

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at blive i udstillingen efterfølgende. Hold afstand, bær mundbind og følg personalets anvisninger. På denne måde kan vi bedst muligt sørge for en tryg oplevelse for alle CCs gæster. 

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål vedrørende din billet, kan du skrive til line@cphco.org 

Kom 10. min. før opstart, og hent dine billetter i Copenhagen Contemporarys foyer. 

Om Performancen
Med arkitektoniske greb, elektroniske rytmer, lysshow, tekstiler, spejlelementer, video og live performances undersøger Esben Weile Kjær i udstillingen HARDCORE FREEDOM  sin egen generation og dens fortællinger om frihed, ungdom og populærkultur. 

HARDCORE FREEDOM aktiveres igennem udstillingsperioden af en gruppe performere bestående af kunstnere, musikere, dansere og kunstneren selv. I de to timer lange performances vækkes rummet til live med kontrasterende dansestilarter fra natklubgæstens ukontrollerede dans til balletdanserens kropsdisciplin over de seksualiserede bevægelser i pole dance. Performancen bevæger sig på grænsen mellem fest og oprør, hvor elementer rykkes, opbygges eller nedrives, og udstillingen ændrer således karakter med hver performance. Alle performances dokumenteres af en af de performende og afspilles efterfølgende i loop på en LED skærm i udstillingen. Performancen vil således altid være tilstedeværende i rummet og hænge ved som et digitalt ekko af en fest, man kom for sent til.

HARDCORE FREEDOM udfolder og udfordrer populærkulturens kommercielle fortællinger om frihed og ungdom med temaer, som millennials taler flydende: angst, 90’er nostalgi, sampling af symboler, digital selvfremstilling og kulturforbrug som identitetsmarkør.  

Vi håber I vil være med, når HARDCORE FREEDOM undersøger populærkulturens fortællinger og optagethed af at performe og sælge frihed og ungdom og skubber til vores forestillinger om, hvad frihed er. 

HARDCORE FREEDOM er en del af CCs udstillingsrække Future First, der præsenterer kunst skabt af unge, danske talenter med internationalt udsyn. Future First realiseres takket være støtte fra Det Obelske Familiefond.


Performere

Nathan Compiano

Aske Høier Olsen 

Johan Bech Jespersen 

Annah Ritah Nagadya 

Camilla Lind

Anton Cornelius

Ezra Shami

Yudith Shyambala Heinemann

Thea Carla Schøtt 

Kofi Møller

Esben Weile Kjær

Udstillingen er støttet af

Det Obelske Familliefond

Beckett Fonden

Anonym Fond

SOUNDBOKS

Ganni

KVADRAT

Danlas

Tak til 1664 Blanc for sponsorat til åbningen. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke