spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KLANG 2022 Rabatkort

Afholdt event

KLANG 2022 Rabatkort

Fra DKK 140,00

Beskrivelse

Med KLANGs rabatkort kan du købe billetter til KLANGs koncerter* til halv pris! Overvejer du at se tre eller flere koncerter på KLANG er rabatkortet godt givet ud. Du kan se billetpriserne med og uden rabat på klang.dk.

Er du student? Så skal du bare købe en rabatbillet og huske at tage dit studiekort med (gælder som rabatkort) og fremvise sammen med din rabatbillett.

NB! KLANGs rabatkort giver ikke i sig selv adgang til koncerter. Når du har købt KLANGs rabatkort skal du stadig købe billetter (med rabat) enten online eller inden koncerterne. Rabatkortet skal fremvises (på mobilen eller udprintet) sammen med rabatbillet ved indgang til koncerterne. Rabatkortet er personligt.

*Rabatkortet dækker ikke Den Sorte Diamant, familiekoncerter under KLANG i KU.BE, TIVOLI, VOLUME og til Walk The Walk i Takkelloftet.

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

København, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .