Klang festival: Athelas for børn | Ligeti og Kurtag med de store ører 1

eventet sluttede

Klang festival: Athelas for børn | Ligeti og Kurtag med de store ører 1

Billetter fra Gratis

Dato

04 jun 2017 kl. 13:00 - 13:45

Beskrivelse

Athelas for børn | Ligeti og Kurtag med de store ører


Højtlæsningskoncert med Athelas Blæserkvintet og fortæller.

Ligeti og Kurtag er komponister – altså sådan nogle små lodne væsner med kæmpe ører der samler toner på alpetopper og spiser musik.

Fortællingen “Ligeti og Kurtag med de store ører” præsenteres for første gang med masser af musik af de to små komponister.

Program:

György Ligeti: Seks bagateller for blæserkvintet (1953)
György Kurtag: Blæserkvintet op. 2 (1959)

Koncerten er for børn i alderen 6-10

Gratis entré + gebyr

Hvis du vil sikre dig en plads til forestillingen så reserver på klang.dk

Fortællingen er skrevet og iscenesat af Regin Petersen


Læs mere på www.klang.dk

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .