KLANG festival partoutkort 26/5 - 5/6

26 maj 2017 kl. 20:00 - 22:00

KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København


KLANG partoutkort gælder til alle koncerter under KLANG festival 2017 med undtagelse af Falling Awake premieren d. 25. maj 2017.

Partoutkortet giver adgang til koncerten med Athelas Sinfonietta og Aavaat koret d. 30. maj i Tivoli ved personlig henvendelse og fremvisning af partoutkort i Tivoli Box Office, Vesterbrogade 3.

For garanteret plads skal partoutkortholdere komme senest en halv time før koncertstart.


KLANG festival 2017

Den 25. maj åbner KLANG med urpremiere på operaen Falling Awake på Folketeatrets intimscene Hippodromen. Det er en voldsom forestilling om autoritet, manipulation og sex! Operaen er skrevet og komponeret af den danske komponist Lasse Schwanenflügel Piasecki, der tidligere er præmieret af Statens Kunstfond for sit værk Gemmer mig for Rosetta uropført på KLANG 2014.


På rejse i Tivoli
En af hovedkoncerterne i år er med et Athelas Sinfonietta i dobbeltstørrelse og det grønlandske kor Aavaat. Den franske dirigent Pierre-André Valade leder ensemble og kor igennem aftenens koncert, der foregår i Tivolis Koncertsal den 30. maj. På programmet er mesterværkerne Rejsen ind i den Gyldne Skærm af Per Nørgård og György Ligetis Ramifications samt to uropførelser af den snart nyudklækket komponist fra konservatoriet James Black og den mere etableret Niels Rønsholdt.

Holland House og Nordlyd
Den 31. maj indtager Holland House KoncertKirken med projektet BARCODE, der blev søsat på KLANG for syv år siden. Med BARCODE 03 iscenesætter Jacob F. Schokking og Holland House en ny form for fortælling i spændingsfeltet mellem teater og koncert.

Som en vigtig akse i årets festival har KLANG inviteret internationale ensembler i verdensklasse til at spille i København: Jack Quartet (US), Sonar Quartett (D), Plus-Minus (UK) og Adapter Ensemble (D). Sidstnævnte uropfører værker af tre yngre komponister, der alle har det tilfælles, at de står med ”et ben i hver lejr”. KLANG festivals projekt Nordlyd sætter for andet år i træk fokus på det tætte forhold mellem de nordiske lande - i år med særlig fokus på dobbeltnationalitet. Nordlyd II: Af en asylants dagbog lukker og slukker KLANG festival 2017.

Oplev også Allan Gravgaard Madsens og Mette Nielsens debut’er fra Det Jyske Musikkonservatorium, akkordionist Andreas Borregaard gå solo hele tre gange, Ricardo Descalzo (ES) med et generøst program af ny musik for klaver og liveelektronik, en teatralsk, performativ og konceptuel koncert med SCENATET og meget andet, når KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival afholdes fra den 25. maj - 5. juni 2017.


Læs mere på www.klang.dk

Partoutkort

Salg lukket


Partoutkort (stud.)

Salg lukket