KLANG i KU.BE / BABYOPERA ORFEUS' TRØST

DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

11 juni 2022 - 12 juni 2022

Beskrivelse

KLANG i KU.BE / BABYOPERA ORFEUS' TRØST

Det norske operakompagni Babyopera præsenterer to forestilinger for de mindste - Orfeus trøst og Amors varme

Orfeus trøst, opera for babyer
Orfeus råber ud – han har mistet det fineste, han har, sin kære Euridice. Han bliver trist og synger en smuk, sørgelig sang. Musikken lokker Euridice tilbage. Er hun den samme, eller er hun forandret? Pludselig er hun væk igen. Orfeus tager harpen frem og synger. Og se, der er hun endelig!

Smerte, sorg, trøst og glæde – det er følelser de allermindste kender til. Og det er også følelser, opera handler om. Orfeus’ Trøst og Amors Varme er to nyskrevne operaer for de alleryngste, hvor børn og voksne sammen kan opleve, hvordan smerte kan overvindes med sang. Begge operaer tager os tilbage til barokkens tid ved at bruge fragmenter af barokmusik, kostumer og parykker.

De to forestillinger med Babyopera skulle oprindelig have været opført i 2021, men blev aflyst pga. coronasituationen. Så vi er ekstra glade for at kunne præsenterer dem i år.


Koncerten varer 35 min

Entré: 40 kr (enhedspris for 1 voksen eller 1 barn)

____

Orfeus’ Trøst

Komponeret af Maja S. K. Ratkje, efter et fragment af Christoph Wilibald Glucks arie fra operaen Orfeus og Euridice (1774)

Team og medvirkende:
Idé, koncept og libretto: Christina Lindgren
Musik og tekst: Orfeus’ trøst Maja Solveig Kjelstrup Ratkje efter en arie fra Orphée et Euridice af Christoph Willibald Gluck/ Ranieri de´ Calzabigi/ Pierre-Louis Moline
Regi: Christina Lindgren
Koreografi: Elizabeth Svarstad
Scenografi: Tormod Lindgren
Kostume: Christina Lindgren
Dramaturg: Svante Aulis Löwenborg
Udøvende: Elisabeth Holmertz, Silje Aker Johnsen, Marie Delna
Producent: Babyopera Camilla Svingen / Syv Mil
Konsulent: Karstein Solli

____

Produktionen er en samproduktion mellem Babyopera og Den Norske Opera & Ballett, og en del af Ultima 2020.
Støttet af Norsk Kulturråd  og Norweigan Arts Abroad.

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KU.BE, ZEN 2 KU.BE, ZEN 2, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .