Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KLANG i KU.BE / MUSIK I ALT

Afholdt event

KLANG i KU.BE / MUSIK I ALT

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

12 jun 2022 kl. 13:00 - 13:45

Beskrivelse

KLANG i KU.BE / MUSIK I ALT

Koncert med reConvert

Elektriske vifter, megafoner, balloner m.m. forvandles til instrumenter i denne fantastiske koncert med den internationalt anerkendte duo reConvert.
 
reConvert er en slagtøjsduo, der arbejder med at udforske og udfordre den traditionelle forståelse af instrumenter og perkussion. På denne koncert præsenterer de værker af den anerkendte danske komponist Simon Steen-Andersen og den schweiziske komponist Cathy van Eck.
 
Værkerne er skrevet for genstande, der normalt ikke bruges i musik, såsom elektriske ventilatorer, megafoner og balloner, og forvandler dem til lydskabende instrumenter. På den måde åbner de op for en forståelse af musik, som noget der ikke er begrænset til traditionelle instrumenter, og for en oplevelse af verden omkring os som fuld af uendelige muligheder for lyd. Musik kan være i alt.

Koncerten er for børn 6 - 12 år.
Entré: 40 kr (enhedspris for 1 voksen eller 1 barn)

____

Program

Simon Steen-Andersen: Megaphones cadence, for megafoner
Simon Steen-Andersen: Run Time Error I, steds-specifik audio-visuel performance (2009)
Cathy van Eck: Groene Ruis, for et lille træ, gestik og kontaktmikrofoner (2007)
Simon Steen-Andersen: Fan cadence, for elektrisk vifte
Simon Steen-Andersen: A bit of nothing integrated, audiovisuel duo performance (2007-11)
Simon Steen-Andersen: Study for string instrument #2, for vibrafon og whammy pedal (2009)
Simon Steen-Andersen: Mixer
Simon Steen-Andersen: Mixer cadence, fra Buenos AiresArrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KU.BE, ZEN1 KU.BE, ZEN1, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .