KLANG i KUBE/Babyopera // KLANG festival 2018

03 jun 2018 kl. 11:00 - 11:30

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Opera for 0-3 årige: "Dragon Zoo"(N)


Hvad er en drage? Hvordan ser den ud? Hvad spiser den? Hvordan bevæger en drage sig? Vær med til at udforske det når den norske opera Dragon Zoo/Drage Zoo bliver opført for de allermindste operagængere, dem der er mellem nul og tre år gamle.

Forestillingen er gratis for børn i alderen 0-3 år. Voksne skal købe entrébillet.


KLANG i KUBE er KLANGs festival for børn og ny musik, hvor der hele dagen vil være tilbud til alle børn fra de helt små til de næsten voksne. Der er koncerter med bl.a. unge musikere fra Frederiksbergs Musikhøjskole, Det Danske Suzukiinstitut og Hvidovre Musikskole. Der er opera for de helt små; det er norske Dieserud/Lindgrens Dragon Zoo. Og så er der workshops og minikoncerter i et samarbejde mellem KLANG og musikforlaget Edition S.


Program

Dieserud/Lindgren: Dragon Zoo

Denne billet gælder for en voksen til forestillingen den 3. juni kl. 11:00. Dragon Zoo opføres også den 3. juni kl. 10:00 og 12:00.


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Entré

Salg lukket