KLANG-Klassen - Composer/Performer

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
30 maj 2021 kl. 14:00 - 14:45

OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på siden.Under koncerten fremfører KlangKlassens elever deres egne komponerede værker.

KLANGKlassen er en projektbaseret skole for unge spirende komponister.
Sideløbende med KlangKlassens workshops med Krumbuktus har eleverne haft workshops med fokus på skabelsen af værker, som eleverne selv fremfører. Disse workshops er under ledelse af komponisten Alexandra Hallén.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Dansk Komponistforening og KODA kulturBørnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 29. og 30. maj, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke