KLANG-Klassen og Krumbuktus

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
30 maj 2021 kl. 13:00 - 13:45

OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på sidenPå koncerten spiller Ensemble Krumbuktus værker skrevet af unge komponister, som har deltaget i årets Klang-Klassen.

KLANGKlassen er en projektbaseret skole for unge spirende komponister, ledet af komponist og cellist Alexandra Hallén.I år består komponisterne af elever fra Hvidovre Musikskole, Fladmoses Akademi samt Oslos og Norrköpings Musikgymnasier. De danske elever arbejder sammen med komponist Kuno Kjærbye og Daniel Flademose, de norske elever med komponist Rune Rebne, og de svenske elever med komponist David Swärd. Under deres workshops bliver eleverne desuden undervist af komponisten Jeppe Just Christensen.

Krumbuktus består af: Christian Lykke Jensen (trompet), Thorbjørn Gram (valdhorn), Christian Tscherning Larsen (trombone) og Peder Elias Strandjord (tuba).

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Dansk Komponistforening og KODA kulturBørnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 29. og 30. maj, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

Deltagere

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke