Klangbad med Klangkoncert v/Anne Viese

30 nov 2019 kl. 15:00 - 18:00

Be Moved, Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg


Et klangbad er et bad af klange der spilles op fra mere end een vinkel i lokalet. Klangbadet er en sanselig klangoplevelse, der har til formål at rense sindet for tanker og bekymringer, uro og spændinger og er en ideel måde hvorpå du lader batterierne op. Der kræves ingenting af dig. Her ligger du blot og nyder klangenes spil fra to klangaktører der sidder i hver sin ende af lokalet. 

En klangkoncert er en mere musisk klangoplevelse, hvor lydene spilles op fra kun eet sted. Når du oplever Anne Vieses klangkoncert vil du mærke glæde og hengivenhed flyde igennem kroppen. Hvert et chakras heles med klang og sang. Herved åbnes dine sanser, så du bliver klar til at lande i kroppe, mærke nærværet og slippe det der ikke tjener dig mere. 

Medbring tæppe og en flaske vand og evt din egen yogamåtte.

Program

  • Kl. 15 Velkommen 
  • Kl. 15.15 Klangkoncert
  • Kl. 16 Pause
  • Kl. 16.10 Klangbad
  • Kl. 17.50 Afrunding
  • Kl. 18.00 Tak for nu - og på gensyn

Der forventes ingenting af dig. Kom blot som du er og nyd, at du blot skal modtage klangenes berigende og beroligende frekvenser og lydbølger.


Bedste klanghilsner

Anne Viese

Indehaver af www.klang-oplevelser.dk 

PS. Hvis du har lyst til at opleve søndagens klang -og gongbad kl. 15-18, så er du hjertelig velkommen her også. Se link: https://billetto.dk/e/gong-og-...

PPS. Bliver du forhindret i at deltage bedes du give billetten videre til een i dit netværk, som du mener kunne have glæde heraf.

Lever klangoplevelsen ikke op til dine forventninger, kan du desværre ikke få billetten refunderet. 

Kort sagt: Når du har købt og betalt billet(ter) er det en bindende tilmelding og betaling.