Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klangfuld sang - Giv lyd til det feminine

Event aflyst

Klangfuld sang - Giv lyd til det feminine

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 maj 2023 kl. 13:30 - 15:30

Beskrivelse

KLANGFULD SANG - GIV LYD TIL DET FEMININE - WORKSHOP

Den her gang er det feminine i højsædet i Klangfuld sang-workshoppen, og den er for dig, der vil vække din autentiske stemme, mærke hjertets muligheder og blive bevidst om din frihed til at synge. Måske du også bliver forelsket i din lyd, når du bliver fortrolig med at synge i hengivelsen til klang. Klangfuld sang kan defineres ved, at vi gør det enkle at være dybt nærværende sammen, og at vi sammen udforsker idéen om at være forbundet. Vi sætter det at have forbindelse under luppen og undersøger, hvordan det mærkes at have eller ikke at have forbindelse og være ok med begge dele.

På en to timer lang rejse kan du være med til at åbne op og opdage glæden ved at mærke subtile kropslige lag, vibrerende livsenergi og klangfuld sang. Workshoppen er for alle uanset forudsætninger og for alle køn. Alle er velkomne.

Stemmen er noget af det mest naturlige at bruge til at udtrykke sig med, og mange drømmer om at turde synge og lade andre lytte, uden at blive mindre fri. Der findes teknologier til at arbejde med sin stemmes frihed i hverdagene, uden at det bliver et stort og uoverskueligt projekt eller styret af ambitioner om at konkurrere med andre og leve op til andre standarder end sine egne. Går der alt for meget præstation i at synge, er det næsten umuligt længere at mærke sin livsenergi og bevare nærvær og forbindelse. Vi kan bruge de teknikker, der har rødder langt tilbage til en verden, hvor stemmen og sang blev brugt rituelt og individuelt til at finde styrke og visdom, og igen synge naturligt, som vi gjorde inden en masse begrænsninger blev en del af os.

Når vi får aktiveret åndedrættet, kroppen, klangen og evnen til at lytte og være åbne, får vi et større og friere rum at være i. Vi får produceret en masse skønne hormoner. Stemmen har lige der direkte kontakt til vores kerne.

Vær med til at give lyd til det feminine og opdage glæden ved kraften og klangen i stemmen, der findes hos os alle. Oveni giver det ro og glæde hos den enkelte og i gruppen, og det bliver en leg, hvor hele kroppen blive levende.

Fællesskabet med andre i klangfuld sang giver oplevelsen af, at vi kan udvikle os sammen fra hvert vores ståsted med fuld respekt for vores egne udtryk. Sangen giver kraft og følelsen af taknemmelighed på stedet, over at vi kan skabe et lydbillede båret af dyb og forbundet vejrtrækning og hjerter, der er i balance. Lige i det øjeblik er alt præcis som det skal være, med den ro og den afbalancering, vi sammen skaber. Det meditative aspekt er med til at skabe indre kontakt, nærvær og healing.

Jeg håber du har lyst til at være med til at give lyd til det feminine og høre din og andres klangfulde sang bryde igennem.

Alle kan være med, og det kræver ingen forudsætninger.

Kærlige hilsner og velkommen,

Hannah Haansbæk

Pris: 150 kr.

Billetter: Billetto

Tid: Lørdag 6. maj 2023 kl. 13.30-15.30

Sted: Byens Villa Retreat, Lydhuset i haven, Bogholder Allé 11.

Vi ligger på grænsen til Frederiksberg få hundrede meter fra Flintholm og Vanløse Station.

Min baggrund: Jeg faciliterer og underviser i meditative og kreative processer og guider i at anvende integrale værktøjer. Fokus på at øge bevidstheden og hjertets muligheder, så vi som mennesker kan leve mere harmonisk og i naturlig forbindelse med en dyb intuition. Se mere på www.lydhealing-kbh.dk

Lokation

Byens Villa Retreat, Bogholder Allé 11, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .