Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Klangfuld sang - Leg med stemmens kraft

Afholdt event

Klangfuld sang - Leg med stemmens kraft

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 apr 2023 kl. 13:30 - 15:30

Beskrivelse

KLANGFULD SANG - LEG MED STEMMENS KRAFT - WORKSHOP

Det er virkelig dejligt at synge, men er det muligt synge frit og fra hjertet? Ja, det er muligt, og det vil vi lege frem på en to timer lang workshop. Vær med til at opdage glæden ved kraften i stemmen og klangen i sangen på workshoppen, som er åben for alle uanset forudsætninger.

Stemmen er noget af det mest naturlige at bruge til at udtrykke sig, og mange drømmer om at turde synge og lade andre lytte, uden at stemmen bliver mindre smuk og fri.

Der findes teknikker til at slippe stemmen fri og til at arbejde med sin stemmes frihed i hverdagene uden, at det bliver et stort og uoverskueligt projekt eller styret af ambitioner om at konkurrere med andre og leve op til andre standarder end sine egne.

Når der går alt for meget præstation i at synge, er det næsten umuligt længere at lytte til sin egen klang og at nyde både at lytte og at synge.

Når vi bruger de teknikker, som har rødder langt tilbage til en verden, hvor stemmen og sang blev brugt rituelt og individuelt til at finde styrke og visdom, er det muligt at blive fri for følelsen af at holde sangen tilbage, og det bliver naturligt igen at synge, som vi gjorde inden en masse begrænsninger blev en del af os.

Når vi får aktiveret både åndedrættet, kroppen, klangen og evnen til at lytte, breder der sig en glæde og skønne hormoner i hele kroppen og de toner og den kraft, der har været holdt tilbage, finder sit udtryk. Når det sker, mærker kraften og styrken. Stemmen har lige der direkte kontakt til vores kerne.

Vær med til at opdage glæden ved kraften og klangen i stemmen - den kraft og klang der findes hos alle. Oveni giver det ro og glæde hos den enkelte og i gruppen, og det bliver en leg, hvor hele kroppen blive levende.

Fællesskabet med andre i klangfuld sang giver oplevelsen af, at vi kan udvikle os sammen fra hvert vores ståsted med fuld respekt for vores egne og udtryk. Sangen giver kraft på stedet og følelsen af taknemmelighed over, at vi kan skabe et lydbillede båret af dyb og forbundet vejrtrækning og hjerter, der er i balance. Lige i det øjeblik er alt præcis som det skal være med den ro og den afbalancering vi sammen skaber. Det meditative aspekt er samtidig med at skabe indre kontakt og nærvær.

Jeg håber du har lyst til at være med til at lege med stemmens kraft og høre din og andres klangfulde sang bryde igennem.

Alle kan være med og det kræver ingen forudsætninger.

Kærlige hilsner og velkommen,
Hannah

Billetter: https://billetto.dk/e/vocal-so...

Tid: Lørdag 15/4/2023 kl. 13.30-15.30
Sted: Byens Villa Retreat, Bogholder Allé 11. Vi ligger få hundrede meter fra Flintholm og Vanløse Station.

Min baggrund: Jeg faciliterer og underviser i meditative og kreative processer og guider i at anvende værktøjer, der har fokus på at øge bevidstheden og hjertekontakten, så vi som mennesker kan leve mere bevidst, harmonisk og i forbindelse med en dyb intuition. Se mere på www.lydhealing-kbh.dk

Lokation

Byens Villa Retreat, Bogholder Allé 11, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .