Klangkoncert og klangbad ved Odense Domkirke

09 okt 2019 kl. 16:45 - 18:30

Kulturhistorisk BibliotekKlangbad, Klosterbakken 2-4, 5000 Odense C

Kom og oplev fredfyldte toner og klange fra et hav af syngeskåle og klangskåle, gonger og aluphone, klokker og regntrommer og lad krop og sind tage på en lille rejse ud i farverige lydlige klanglandskaber.

Jeg startede mine klangkoncerter i Odense Domkirke tilbage i 2014, hvor der endte med at komme flere hundrede besøgende. 

Nu har jeg fået mulighed for at tilbyde nær og fjern en lignende klangoplevelse på samme adresse: Klosterbakken 2 i Odense C. Her møder du op i Kulturhistorisk arkiv lige overfor kirken og medbringer liggeunderlag og tæppe, hvis du vil ligge og nyde klangenes berigende og beroligende frekvenser.

Ellers er du naturligvis også velkommen til blot at sidde og lytte med til fletværket af hjertelige klangtoner, der virker særligt meditative og beroligende. Kort sagt: Savner du ro og nærvær så kom og oplev denne klangbads klangkoncert med ordløs sang og klang. Nøjagtig som i tidernes morgen, hvor vi fik en hel kirke til at tone på “amazing Grace” så det samtidigt lød smukt og gav genklange i kirkerummets hvælvinger. 

Rummet vi skal være i har trægulve, så her kommer klangenes vibes virkelig til sin ret. Det må du klart opleve, for ord kan ikke beskrive selve sanseoplevelsen, som du får, når du ligger og oplever klangbads klangkoncerten her. 

Kom som du er - forvent intet - men modtag klangenes velsignede frekvenser uanset om du er syg eller rask, ung eller gammel, frisk eller frejdig  og ligemeget hvem du er, så velkommen her. 

Entré 

• Kr. 99,59,- studerende, pensionister og børn

• Kr. 199,56,- almindelig billet

Måske synes du det er lettere at MobilePay, så gør endeligt det til Klang-oplevelser.dk 69378 eller Anne Viese 60661631 skriv: “Klosterbakken 2” og din e-mail på din overførsel

Vil du vide mere så skriv til mig på Annes@klang-oplevelser.dk 

Fredelige klanghilsner 

Anne Viese

Www.Klang-oplevelser.dk