Klarsyn i Aalborg i selskab med ånderne og Christian Viborg

03 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Strynøgade 15, fælleshuset , 9000 Aalborg

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. Kom til en fantastisk aften med god energi, hvor det forventes, at du er positiv og deltagende.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Dato: 3 september 2019

Sted: Fælleshuset -Strynøgade 15 9000 Aalborg 

Kl.: 19- 21.00

Entre: 80.00 kr. plus gebyr. købes på billetto. 

Entre for beboer i Viva bolig Foreningen 1 og 3: 50.00 kr. billeter købes hos Elinor jensen i sjællandsgade 8 st. tv 9000 aalborg 

Dørene åbnes 30 min før start – er der ikke udsolgt, sælges billetter i døren.