Event aflyst

Klarsyn i Herning med Bettina Thomsen

DKK 120,00

Sted

Dato

21 apr 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

En spændende aften med ånd og stærke budskaber - en aften hvor du kan opleve den åndelige verden på nærmeste hold.
Er der mere mellem himmel og jord og er der liv efter døden?

Bettina Thomsen vil denne aften holde klarsynsdemonstration, hvor der skabes kontakt mellem denne og den åndelige verden. Den åndelige verden er lige omkring os og derfor fornemmer, oplever og ser vi den ind imellem. Det handler om at være åben for det der gives. Kontakten kan være følelsesmæssigt stærk, men vil altid blive formidlet i kærlighed. Aftenen vil foregå i god energi, humor og respekt for den åndelige verden.

Der vil også være mulighed for clairvoyante beskeder.

Bettina er leder af Lysets Hus og har været det siden 1995. Arbejder der ud over som clairvoyant/medie, healer, coach og psykoterapeut.

Entre pris: 120 kr + gebyr

www.bettinathomsen.dk

Arrangør

Bettina Thomsen. Clairvoyant, Medie, Healer, Psykoterapeut, Udviklingsmentor, Clairvoyance og afdødekontakt - 1 til 1; Certificeret 2 årig uddannelse til medie og clairvoyant rådgiver, Kursus og udviklingsforløb, 

.

www.bettinathomsen.dk - tlf.: 86742757 - mailto@bettinathomsen.dk

Lokation

Brændgårdvej 81, 7400 Herning, Danmark Brændgårdvej 81, 7400 Herning, Danmark, Brændgårdvej 81, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .