Klarsyn i Middelfart

20 sep 2017 kl. 19:30 - 21:00

Brasserie Svanen, Havnegade 8 C, 5500 Middelfart


Find billetter

Onsdag d.20/9 kl 19.30 åbner Brasserie Svanen, Havnegade 8c 5500 Middelfart, dørene for en spændende aften i den åndelige verdens tegn. Denne aften vil det clairvoyante medie Anja Bach Reich lave en Klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet-bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt.
Anja arbejder som clairvoyant medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og træningsaftner indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og har desuden gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus; Århus. Anja arbejder seriøst,med både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.!
Pris: 120.-kr kaffe/the/vand kan købes

Dørene åbnes kl 19.00


Billetter kan købes på Billetto.dk eller reserver din plads på 2825 7468/reichmassage.skysite.dk

Billet

Salg lukket