Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Klarsyn i Silkeborg med de Clairvoyante Medie Camila Würtzgaard og Lone Voss Boes

Event aflyst

Klarsyn i Silkeborg med de Clairvoyante Medie Camila Würtzgaard og Lone Voss Boes

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

04 mar 2020 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom til en fantastisk dag i Silkeborg den 4 Marts 2020 kl 19 til 21:30

Hvor der vil være klarsyn & Clairvoyance, med kærlige budskaber fra de afdøde. Det er en dag hvor de Clairvoyante Medie Lone Voss Boes & Camila Würtzgaard, formidler disse budskaber ud til flest mulige blandt deltagerne. Det foregår i rolige omgivelser.

Disse arrangementer er kendt for nærhed, Kærlighed, humor  og  især er både Camila & Lone kendt for deres meget præcise tegn fra de afdøde. Disse arrangementer er også fyldt med meget glæde og man går fra hendes arrangementer med en bevidsthed om at der findes mere mellem himmel og jord.

Når man deltager i en klarsyns demonstration, vil man mærke og se, hvordan de afdøde er omkring os, i vores hverdag. Selv om man ikke selv får en kontakt, mærker man og modtager man budskaber, man kan bruge i sin hverdag.

Der vil blive serveret kaffe/te og lidt godt i pausen.

Prisen er 200,- kr på Billetto.dk

Billetter kan også bestilles med sms på mobil 29 43 63 70

der er prisen 200,- kr. Man er først tilmeldt når man har indbetalt til nummer 66928.

Sted : Odinsvej 9, 8600 Silkeborg

max pladser : 30

Kærlig hilsen

Godkendt Clairvoyant Medie Camila Würtzgaard & Lone Voss Boes 

Arrangør

Uddannet & Godkendt Medium & Clairvoyant Lone Voss Boes Mit speciale er Klarsyn/ afdøde kontakt & Clairvoyant Rådgivning.

Lokation

Odinsvej 9, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .