Klarsyn & Inspirationstale med Nynne Bojsen og Lone Voss Boes

09 nov 2019 kl. 13:00 - 15:30

Odinsvej 9, 8600 Silkeborg

Dette bliver en skøn skøn eftermiddag hvor Medium og Clairvoyanter Nynne Bojsen og Lone Voss Boes vil lave klarsyn, Clairvoyance og inspirationstale. Det bliver en helt speciel dag, da både Nynne og Lone vil tage lidt med fra  den meget anerkendte skole Arthur Findlay, men stadig holde fast i de danske energi og lethed. 

Det bliver en dag, hvor kærligheden og kontakterne  fra de afdøde vil bliver vist, det bliver en dag, hvor der vil blive vist, at der er en tæt kontakt mellem himmel og Jord. 

Nynne vil gæste Lones lokaler i Silkeborg. Nynne kommer fra Sjælland, hvor hun er ejer og underviser på Sjælens skole i København. Nynne er et helt specielt spirituelt medie og psykoterapeut. Nynne tager flere gange om året til Athur Findlay College. Nynne laver afdødekontakt, clairvoyance, sjælelæsning og spirituel healing. Nynne har en meget smuk, kærlig måde at frembringe kontakten mellem himmel og jord.

I kan finde meget mere om Nynne på www.nynnebojsen.dk


Lone arbejde fuldtid som uddannet og godkendt Medium og Clairvoyant. Lone har spirituelle forløb hvor hun underviser i brugen af, at finde ind til sig selv. Lone rejser rundt i Danmark med hendes klarsyns arrangementer, sammen med Dorte Prang. Derudover laver Lone private sessioner i hendes klinik både for private og erhverv og Lone laver også disse arrangementer alene i hendes lokaler i Silkeborg. Lone er kendt for hendes humor, glæde og tydelige beviser når hun laver afdøde kontakt.

I kan finde mere om Lone på hendes facebook side : Medium & Clairvoyant / Lone Voss Boes eller på hendes hjemmeside : www.Lonevossboes.dk

Der vil være kaffe/te og lidt lækkert i pause.

Prisen er 200,- kr

Billetterne kan også bestilles på sms til : 29436370 / Lone

Vi glæder os til at se jer

Kærlig Hilsen

Nynne og Lone