Event aflyst

Klarsyn med Fokus - en aften fuld af liv og forvandling!

DKK 149,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Klarsyn med Fokus - bemærk begrænsede antal pladser

Aftenen rummer både afdødekontakt og/eller clairvoyance samt healing. Sidsnævnte er et naturlig biprodukt;-), som opstår når vi bliver set, hørt og forstået.

Jeg gør mit til videreformidler svar, så de bliver både følt og erkendt. Jeg gør det ærligt, med glimt i øjet og i respekt for, at vi er flere samlet.

Gør dig gerne tanker om, hvad du ønsker afklaring på og hvem du ønsker, at få kontakt til - det skaber fokus..og husk ”Alt er energi, og det er alt, der er. Tilpas dig frekvensen af den virkelighed, som du ønsker, og du kan ikke undgå, at blive til den virkelighed. Det kan ikke være på anden måde. Dette er ikke filosofi. Det er fysik. Albert Einstein

Antal billetter: Maximum 8 
Pris kr.149 plus billetgebyr incl kaffe/the

Jeg glæder mig til at se dig i Nuets Center Rum D (Døren er åben et kvarter før arrangementet starter)
Maya

Spørgsmål: Ring eller skriv på 50491209

Læs mere på www.mayaguidning.dk eller Facebook MayaGuidning

Nuets Center finder du 10min. gang fra Banegården / Bemærk: Max 1 times parkering i Thorsgade

Arrangør

For dig som søger en dybere forståelse af det umiddelbart uforståelige.  www.mayaguidning.dk

Lokation

Nuets Center Nuets Center, Thorsgade 13, kld., 5000 Odense C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .