Event aflyst

Klarsyn og afdødekontakt med Maya Fridan

DKK 150,00

Sted

Dato

26 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Et gensyn med Maya Fridan, som denne aften vil bringe dig ind i den åndelige verdens univers via budskaber fra guider og afdødekontakt, alt efter hvordan aftenens energi vil blive.

Budskaberne bliver leveret til tilfældigt udvalgte publikummer og du vil kunne hente gode inspirationer også selvom du ikke lige skulle blive udvalgt. 

Aftenen startes med en guidet meditation for at opfylde dig og rummet med en lysende kærlig energi i mødet med den åndelige verden.

 Til sidst vil der blive tid til at stille spørgsmål til Maya.

Maya er uddannelsesleder af Clairvoyanceskolen.dk i København, udgivet bogen ”Maya Fridan er clairvoyant – er du”, har deltaget i flere tv-udsendelser, herunder ”Fornemmelse for mord” og har arbejdet professionelt med clairvoyancen siden 1997.          

   Entre: Kr. 150,-          

Arrangør

Lokation

Medborgerhuset Medborgerhuset , Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .