Klarsyn på Borbjerg mølle kro i selskab med ånderne og Christian Viborg

12 jun 2019 kl. 19:30 - 21:30

Borbjerg Mølle Kro, Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro

Klarsyn Borbjerg Mølle Kro  - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsyns afterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Dato: 12 juni 2019

Kl. 19.30 - 21.30

Sted: Borbjerg Mølle Kro Borbjerg Møllevej 37500 Holstebro 

Entre 170 kr plus gebyr til billetto.

Er der ikke udsolgt, sælges der billetter i døren.  

Billet

DKK 170,00 + DKK 17,74 gebyr