Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg

16 aug 2018 kl. 19:00 - 21:00

Starksrodevej 41 Barrit, 7150 Vejle


Jeg vil denne aften lave en Klarsyns demonstration hvor jeg vil tale for de kære afdøde sjæle... Jeg vil give budskaber videre til enkelte blandt publikum. Det vil foregå i en let, lys og kærlig energi, måske det er dig der denne aften får en besked eller hilsen fra en af dine kære. Jeg levere altid beskederne kærligt og i respekt for modtageren og den afdøde.

Kort pause med kaffe, te og lidt godt til ganen.

Der er tid til personlige spørgsmål efter kaffen, som jeg vil forsøge at besvare bedst muligt, måske med clairvoyante svar og bud.

Det foregår hos Stann som en lille intim og hyggelig aften, det plejer at være rigtig hyggeligt i en kærlig stemning med et strejf af humor. Aftenen er for alle der måtte have et ønske om en lille hilsen fra en kær afdød, eller som blot er nysgerrige på Den Åndelige Verden. Du er selv med til at sætte præg på aftenens energi, ved at være deltagende. At deltage i en Klarsyns aften er en dejlig måde at opleve og mærke Den Åndelige Verdens kærlighed på, også selv om det ikke lige bliver dig der modtager denne aften, så får man som regel noget med sig hjem

Hvis tiden er til det, afsluttes med en kort meditation.

www.solveighvid-daasbjerg.dk


Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg

Salg lukket