Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Klarsyns-event med kursister fra Christian Viborgs advance Medium træningsforløb

Afholdt event

Klarsyns-event med kursister fra Christian Viborgs advance Medium træningsforløb

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 sep 2019 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Klarsyns-event med kursister fra Christian Viborgs advance Medium træningsforløb

Jeg skal bruge personer, som vil hjælpe mine kursister i deres afsluttende klarsyns demonstration. (kontakt til ”afdøde”)

Denne aften vil kursisterne holde klarsyn med kontakt til åndeverden. De vil bringe os tættere på den åndelige verden og på den måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner. Der er også clairvoyante beskeder med på vejen. Beskederne bliver formidlet i en kærlig stemning med stor præcision, kærlighed, alvor og humor til den enkelte. Det er fredag d. 20 . september.

Kl:. 18.00 til 21.00. 

Entre: 100 kr. 

Der trækkes lod blandt deltagerne om gavekort til en clairvoyance eller healing session fra Dorte Lyngholm Prang, Lone Voss Boes, Solveig Hvid Daasbjerg , Eduard Eghon Engelund, Pia Appelt, Camilla Bering Würtz og Christian Viborg, kom og vær med

Kl:. 20.50 til 21.00 er der diplomoverrækkelse, et glas champagne og snacks.

Du vil med, fordi du er nysgerrig, åben og positiv. Og du glædes ved at være aktiv deltagende for at hjælpe

og støtte dem i deres udvikling. Det er i Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Århus C. 

Medier er: 

Solveig Hvid Daasbjerg - www.solveighvid-daasbjerg.dk

Susanne Baymler - Face Book: Klinik Slettestrand v. Susanne Baymler

Dorte Prang - www.dorteprang.dk

Pia Appelt -www.piaappelt.dk

Camilla Würtz - www.camillawurtz.dk

Lone Voss Boes - www.lonevossboes.dk

Eghon Engelund - eghonengelund.dk

En del af overskuddet fra denne aften går til

www.bornenes-kontor.dk 
i Århus


 

Arrangør

Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, foredrag og kurser og clairvoyant medie udviklingsforløb og uddannelse samtidig afholder han klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og de spiritiske kirker i England.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne og afdøde kontakt er for alle, og det er en evne alle har. 

Lokation

Lysets Hus Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .