Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Klarsynsaften

Afholdt event

Klarsynsaften

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 nov 2019 kl. 18:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Clairvoyant Medie Eghon Engelund (Aarhus) arrangerer, i samarbejde med Kirstinelund Udviklings Center, Skanderborg, et arrangement hvor 2 medier fra det Østjyske, som denne aften sætter focus på, og opretter kontakt til afdøde og videregiver kærlige beskeder til publikum.


Camilla Bering Würtz (Vejle)

Camilla har nyligt gennemført et større clairvoyant udviklingsforløb og gennemgår lige nu Advance Medieskab forløb hos Christian Viborg. Arbejder i Vejleområdet med Clairvoyance og afdøde kontakt

Ulla Lund Jensen (Aarhus)

Ulla arbejder med clairvoyance og afdøde kontakt i Aarhus området hvor hun har haft sit virke de sidste 7 år. Ulla har tidligere arbejdet i Holstebro/Struer området. Ulla har gennemgået flere clairvoyante udviklings forløb og lige nu deltager hun i Advance Medieskab forløb hos Christian Viborg.

Begge har erfaring og arbejder med god energi og med respekt for det der måtte komme igennem denne aften.

Denne aften arrangeres af Clairvoyant medie Eghon Engelund.

Vel mødt på Kirstinelund Udviklingscenter, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg. Billetter kan købes på Billetto og i døren. Entre kr. 100,-

Lokation

Kirstinelund Udviklings Center Kirstinelund Udviklings Center, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .