Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Klarsynsaften

Event aflyst

Klarsynsaften

Fra DKK 200,00

Online-event

Dato

30 jun 2024 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En lille hyggelig klarsynsaften med med max 12 deltagere som alle kan sidde i deres eget hyggelige hjem og deltage via ZOOM.

Det er tilladt at være flere personer bag hver enkelt skærm, hvis blot alle har billet til arrangementet.

Jeg går i dybden med afdødekontakt i den første halvdel, og derefter vil jeg give nogle korte clairvoyante beskeder til tilfældige iblandt publikum.

Denne aften giver dig muligheden for at få et kig ind i den åndelige verden, og forhåbentligt vil du efter denne aften,- opdage at det vi oplever i nuet, kun et sandkorn af, hvad der i virkeligheden er at opleve. Den åndelige verden forsøger at kommunikerer med os alle 24/7. Men det er ikke os alle der opdager det.

Mange af os bliver lullede i søvn af vores tanker og indre følelser, og ser slet ikke den hjælp der går lige ved siden af os. Hjælpen er ikke kun vores kære afdøde, men også både engle og guides står i kø, for at vi skal se hele sandheden i det liv vi lever.
Så vi derfra kan skabe den størst mulige kærlighed og glæde, ud fra de midler vi har til rådighed.

Den åndelige verden ønsker dig alt det bedste af alting. De ønsker at du skal blive hel, så du kan stå sikkert på jorden i fuld flor og blomstre som den smukke blomst, du jo er.

Et budskab fra den åndelige verden, er altid et kærligt budskab.

De bedste hilsner Kathrin

Arrangør

Clairvoyant, Medie og Kunstner KathCoco, Kathrin Coco Hansen.

www.KathCoco.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .