Spring til hovedindhold

Klarsynsaften Eksklusiv i Køge på Bistro17 (den gamle biograf) v /MARIANNE LARSEN

Klarsynsaften Eksklusiv i Køge på Bistro17 (den gamle biograf) v /MARIANNE LARSEN

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

08 okt 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ejeren af Bistro17 (den gamle biograf) har for 7 gang gjort det muligt at afholde en Eksklusiv Klarsynsaften i den gamle biograf. Lokalet er forvandlet til det smukkeste fine rustikke rum med højt til loftet.


Til den tidligere Klarsynsaften blev billetterne revet væk.


Kom til en super spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer Marianne Larsen.

De tidligere Klarsynsaftener i Køge har Marianne Larsen afholdt i Køge Teater Bygning med mange deltager.

Men denne gang bliver det helt anderledes i den gamle biograf på torvet, runde borde med hvide duge og kaffe/the og kage. Stemningen bliver i top.


Det er muligt at købe sodavand/vand. (Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer)

Det er selvfølgeligt også muligt at bestille bord til spisning inden Klarsynsaften i cafeen på Bistro17.

Kom til en Super Spændende Klarsynsaften med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer MARIANNE LARSEN.


Varighed: Kl.19.00 - Kl. 21.00

NB. Døren åbnes Kl.18.00 (Kom i god tid så du/I kan når at tage plads inden kl.19.00, på forhånd mange tak)

Fay Center for Clairvoyance V/ MARIANNE LARSEN

KLARSYNSAFTEN: Klarsynsarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen fortælle om sig selv og hendes spirituelle arbejde.

Efterfølgende vil Marianne Larsen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade Afdøde/Sjæle komme igennem og/eller Personlig Clairvoyance. Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til Sjælene inden selve klarsynsaften, for Sjælene/Ånderne ved godt hvem der møder frem den pågældende dag. Deltagelse kun for personer over 18 år.

OM MARIANNE: International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 10 gange indenfor de sidste 8 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Marianne rejser til Grønland for 11 gang i November 2023.

Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klarsynsaftener, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år. Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har deltaget i radioprogrammerne i P3, "Ka`du heller ikke sove", "Godmorgen" og "Påstand mod Påstand". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis "Sermitsiaq AG" men også givet clairvoyance live i den landdækkende Radio i Grønland "KNR". Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på

Amager.

Følg Marianne Larsen på:

www.faycenter.dk

https://www.facebook.com/fayce...

Arrangør

Lokation

Bistro17 (den gamle biograf), Torvet 17, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori