Klarsynsaften Gribskov Kultursal

04 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Gribskov Kultursal, Østergade 52, 3200 Helsinge

En aften med clairvoyante budskaber og afdøde kontakt , leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor.


Budskaberne er personlige og relevante for din nuværende situation. De leveres intuitiv til publikum.

Afdøde kontakt er en mulighed for at få hilsner , budskaber og ikke mindst masser af kærlighed og healing fra jeres kære afdøde.

Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem mediet, de afdøde og især jer som publikum.

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over hvad der skal ske og hvordan Budskaberne forventes , jo stærkere bliver energierne.

Bære du rundt på en dyb sorg , kan det ske at du denne aften får besked og healing fra den anden side som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve lettelse i hjertet.

Dette kan være grænseoverskridende for nogle at vise følelser i sådan et forum. Bare vid at der er masser af kærlige og støtte til dig.

Aften bliver sluttet af med ca 10 min fælles Trance Healing til publikum

Jeanie-Marie er Clairvoyant Medium og Healer med over 20 års erfaring samt Foredragsholder og Reiki Master Teacher, Hun holder offentlig Klarsynsaften rundt omkring i landet enten alene eller sammen med hendes gode kollega Sebbastian Lorantius
( Klarsynsaften med et Twist ) derudover tager Jeanie ud til private arrangementer med afdøde kontakt og clairvoyante budskaber, afholder workshops , meditations aftner m.m

Aftens program :

Kl. 19

Bydes der velkommen og dørene lukkes

Kort præsentation af mediet og praktisk info. Et stykke musik bliver afspillet for at højne energierne og hjælpe mediet med at lukke op for kanalerne.

Herefter leveres der budskaber til publikum og skabes afdøde kontakt.

Ca kl. 20

Pause 20 min.

Drikkevarer toast pomfritter m.m kan købes i baren

Kl. 20.20

Budskaberne fortsat

Kl . 20.50

Fælles trance healing til publikum

Kl.21

Tak for i aften

Billet

Salg lukket

køb i dør 200 kr

Salg lukket