Event aflyst

Klarsynsaften - Helt anderledes MAGISK

DKK 150,00

Sted

Dato

24 apr 2020 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Det vil være en klarsynsaften ud over det sædvanlige - det vil være en aften, hvor magi, mentalisme og forundring møder klarsyn. Hvor du vil stå med spørgsmålet "hvordan". Det vil være en aften med masser af beskeder til dig og om dig - dit liv, dig som person, din fortid, måske din fremtid og dit liv lige nu.

Jeg Stephanie Bergquist vil tage dig igennem aftenen, hvor kombinationen af magi og klarsyn mødes i unikke overraskelser og præcise beskeder til dig, der måtte have brug for det lige nu.

Som en helt anderledes aften vil der undervejs være oplevelser, der vil stille spørgsmålstegn ved, hvornår virkeligheden er virkelig eller måske uvirkelig.....når magien sætter ind og forundringen begynder.

Der kan blive givet beskeder ud fra:
- kort
- englekort
- håndlæsning
- auralæsning
- tallenes magi
- krystalkugle
- genstande og meget mere

Jeg gør opmærksom på, at der på denne klarsynsaften ikke vil være afdødekontakt eller deltagelse af nogen fra den åndelige verden eller vil der?

Hvem ved hvad der sker, når magi og klarsyn mødes.

Prisen er 150 kr. og billetter refunderes ikke ved din udeblivelse. Vær opmærksom på, at dørene først åbnes 15. min. før

Du skal være 18 år for at deltage

Du kan se mere på www.joy-of-spirit.dk og www.sb-hypnose.dk

Arrangør

Hypnotisør, hypnoteraeput, coach, mentor, underviser, mentalist og showhypnotiser

Lokation

Rejsestalden Rejsestalden, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .