Event aflyst

Klarsynsaften i Fredericia Sundhedscenter

DKK 130,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Torsdag d.12/3-20 kl 19.30 bliver dørene åbnet i Fredericia Sundhedscenter, for en spændende aften i den åndelige verdens tegn. Det clairvoyant medie Anja Bach Reich laver denne aften en Klarsynsdemonstration, hvor der vil være mulighed for at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.Det vil blive en aften i livsglædens tegn, også selvom det kan være følelsesladet-bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med så høj energi som aftenen tillader,og prøver at få så mange igennem som muligt.Anja arbejder til dagligt som clairvoyant medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og workshops indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og desuden deltaget i kusus på Arthur Findlay College i England. Hun arbejder seriøst,med både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.! Pris: 130.-kr inc kaffe/theBegrænset antal pladser, så reserver din plads på tlf 2825 7468 eller køb direkte på Billetto.Dørene åbnes kl 19.00  Læs mere;www.anjababachreich.dk                                                                                                                          N.B Bemærk venligst at det ikke er tilladt, at have indtaget alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med arrangementet.

Arrangør

Lokation

Danmarksgade 11, 7000 Fredericia

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .