spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Klarsynsaften i Grenå

Afholdt event

Klarsynsaften i Grenå

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 aug 2017 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Vil du med til en uforglemmelig aften i selskab med ånderne?
- Så kom til klarsynsaften med Sebbastian Munk Lorantius i Pavillonen i Grenå.

Det bliver en rørende og oplevelsesrig aften i åndernes selskab - Tirsdag d. 15 august 2017 centralt i Grenå.


Sebbastian Munk Lorantius er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener og tv-programmerne "De dødes nat", "Fornemmelse for mord" & "Nærkontakt". Sebbastian arbejder i dag fuldtid som clairvoyant & medium, foredragsholder, forfatter & underviser på spirituelle workshops. Han er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen "Den spirituelle verden". www.SebbastianLorantius.dk

Ved denne klarsynsaften vil Sebbastian med sine medfødte clairvoyante og mediale evner være kanal for de afdøde, så man som pårørende/publikum muligvis går derfra med en hilsen fra en, man har haft kær, ligesom der kan komme clairvoyante budskaber. Gå ikke glip af denne fantastiske aften i selskab med ånderne!

"Jeg, som kanal for ånderne, har det ikke blot som mit erhverv. Dét er mit liv. Jeg kan ikke tænde og slukke som for et fjernsyn. Det er en evighedsradio, der kører i baggrunden, men heldigvis bestemmer jeg selv volumen. Drivkraften? Hvordan ville jeg ikke selv elske at møde en jeg har kær, som jeg ikke har set i lang tid? Det er kærlighed. Og kærlighed - Det er drivkraften" - Sebbastian Munk Lorantius.

- Dørene åbnes kl. 19.00, og klarsynsaftenen starter kl. 19.30, derefter lukkes dørene igen. Ca. kl. 21.00 afsluttes aftenen. Efterfølgende vil der være salg og signering af hans bog "Den spirituelle verden", som vil være til salg denne aften for 100 kr. Dørene lukkes endeligt kl. 22.00.

Dette foregår i:
Pavillonsalen i Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenå

Billetpris: 150 kr. pr. person.
- (OBS! Begrænset antal billetter!)
Restsalg af billetter kan købes i døren, men for at være sikret plads anbefales det at købe billet.


REGLER FOR DELTAGELSE:
- Børn under 16 kan ikke deltage grundet mange børns sensitivitet og åbenhed overfor åndelige fænomener, og dog uden at de er store nok til at forstå denne verden. DOG UNDTAGELSER! Hvis du ønsker at deltage med et barn der er under 16, så skriv til medium@sebbastianlorantius.dk for tilladelse.
- Små børn/babyer frabedes, da deres sanseevner er stærkt sensitive, og da det kan virke forstyrrende på mediets arbejde med den åndelige verden.
- iPad, kameraer og mobiler kan skabe forstyrrelser og bedes derfor slukkes under aftenen.
- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen, da dette kan påvirke mediets energi samt derved forstyrrer kontakten til den åndelige verden.
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage.
- Overtrædes disse ovenstående regler kan man risikerer bortvisning.
- Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
- Købte billetter refunderes ikke, men det skal inden arrangementet oplyses i tilfælde af at man ikke kan deltage alligevel, så andre kan have mulighed for at nå at få afbuds-billetter. Dette skal ske via kontakt til på denne side, eller mail medium@sebbastianlorantius.dk

Lokation

Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenå

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .