Klarsynsaften i Herning

26 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00

Huset No7, Nørregade 7, Biologi - 2.01, 7400 Herning

Velkommen til en aften fuld af liv og healing! En aften hvor Clairvoyant, Spirituel Medium og Healer Berit Højgaard giver demonstration af clairvoyante beskeder og kommunikation med afdøde.

Berit vil fortælle om, og demonstrere forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt). Budskaberne bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empatisk og respekt for den enkelte.

Den åndelige verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Det er altid livsbekræftende at modtage en personlig besked. Du får altid det budskab som du må have brug for – dog er det op til dig om du vil tage imod det. Alle må ikke forvente at få en hilsen, dog er det berigende at sanse den åndelige verden og opleve hvor tætte de er på os.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med åbent sind og positiv energi.

Hvem er Berit Højgaard
Berit har siden barns ben kunnet se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gør sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde. I over 13 år har hun professionelt arbejdet spirituel og som alternativ kropsterapeut indenfor menneske- og dyreverdenen. Hun har klinik i v/Ejstrupholm, Aarhus C, Haderslev og Esbjerg. Du er velkommen til at kigge ind på hendes hjemmeside: www.berithoejgaard.dk

Der bliver undervejs afholdt en kort pause og aftenen slutter med spørgsmål. Huset har en skøn cafe hvor du har mulighed for at købe drikkevarer, vær opmærksom på at den lukker kl. 19.00.

Du kan sikre dig plads ved at købe billetten via Billetto. Pris 150,- + gebyr ved køb online eller 200,- i døren. Denne aften er der plads til 24 personer, så sikre din plads ved at købe billetten online.

Vel mødt til en spændende aften.