Klarsynsaften i Lemvig

30 okt 2019 kl. 19:30 - 21:00

Bio-Huset, Bredgade 17, 7620 Lemvig

Onsdag d.30/10-19 kl 19.30 åbner Biohuset i Lemvig dørene(Mødelokalet på 1.sal), for en spændende aften i den åndelige verdens tegn.
Det vil blive en aften Fyldt med livsglæde, og beviser på at der er mere mellem himmel og jord. Sådan en aften kan godt være følelsesladet, men de beskeder der kommer fra vores kære, på den anden side, bliver afleveret med stor respekt og kærlighed til den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der er plads til både tårer og latter.

Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med så høj energi som aftenen tillader,og prøver at få så mange igennem som muligt.

Anja arbejder til dagligt som clairvoyant medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og workshops indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og desuden deltaget i kurser på Arthur Findlay College i England. Hun arbejder seriøst,med både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.!
Pris: 120.-kr inc kaffe/the

Begrænset antal pladser, så reserver din plads på tlf 2825 7468 eller køb direkte på Billetto.

Dørene åbnes kl 19.00

Læs mere om Anja på;www.anjabachreich.dk

N.B Bemærk venligst at det ikke er tilladt, at have indtaget alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med arrangementet.