Klarsynsaften i Odense SV

10 sep 2020 kl. 19:00 - 21:00

Velkommen til en aften fuld af liv og healing! En aften hvor Clairvoyant, Spirituel Medium og Spirituel Healer Berit Højgaard giver demonstration af clairvoyante beskeder og kommunikation med afdøde. Berit vil fortælle om, og demonstrere forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt). Budskaberne bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empatisk og respekt for den enkelte.

Den åndelige verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Det er altid livsbekræftende at modtage en personlig besked. Du får altid det budskab som du må have brug for dog er det op til dig om du ønsker at modtage det. Alle må ikke forvente at få en hilsen, dog er det berigende at sanse den åndelige verden og opleve hvor tætte de er på os - og du vil modtage healing undervejs i arrangementet.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med smil og åbne sind. 

Hvem er Berit Højgaard
Berit har siden barns ben kunnet se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gør sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde. I over 15 år har hun professionelt arbejdet spirituel og som alternativ kropsterapeut indenfor menneske- og dyreverdenen. Hun har klinik i Odense SV, Haderslev, Esbjerg og Ejstrupholm (Midtjylland).

Du er velkommen til at kigge ind på hendes hjemmeside: www.berithoejgaard.dk

Der bliver undervejs afholdt en kort pause undervejs og aftenen slutter med spørgsmål. Arrangementet afholdes i Berits private klinik og undervisningslokaler hvor der denne aften er plads til 16 personer. Der er gratis parkering. 

Vel mødt til en spændende aften.

Netværk

Spirituel Medium ▪ Clairvoyant ▪ Dyretelepatør ▪ Spirituel & Trance Healer ▪ Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut

Trivsel og velvære til krop & sjæl, mennesker som dyr.

Kærligst,
Berit Højgaard
www.berithoejgaard.dk

Social

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke