Klarsynsaften i Ringkøbing

11 nov 2019 kl. 19:30 - 21:00

Ringkøbing Svømmehal, Kongevejen 52, 6950 Ringkøbing

Mandag d.11/11-19 kl 19.30 bliver dørene åbnet i Ringkøbing Svømmehal (kantinen), for en spændende aften i den åndelige verdens tegn. Det clairvoyant medie Anja Bach Reich laver denne aften en Klarsynsdemonstration, hvor der vil være mulighed for at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet-bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med så høj energi som aftenen tillader,og prøver at få så mange igennem som muligt.

Anja arbejder til dagligt som clairvoyant medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og workshops indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og desuden deltaget i kursus på Arthur Findlay College i England. Hun arbejder seriøst,med både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.!
Pris: 130.-kr inc kaffe/the

Begrænset antal pladser, så reserver din plads på tlf 2825 7468 eller køb direkte på Billetto.

Dørene åbnes kl 19.00

Læs mere;www.anjabachreich.dk

N.B Bemærk venligst at det ikke er tilladt, at have indtaget alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med arrangementet.