KLARSYNSAFTEN MED ANNY PETERSEN

07 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Frivilligcenter Gentofte, Hellerupvej 24, 2900 Hellerup

At være clairvoyant er helt normalt.

Mange tror at det at være clairvoyant er noget særligt, men i virkeligheden er det helt normalt. Vi kalder det bare at bruge vores intuition. Og det er jo ikke noget særligt, det gør vi jo alle!

Og når intuitionen ikke kun er noget der dukker spontant op, men udvikler sig til at blive noget man kan bruge når der er behov, ja så bliver det til en clairvoyant evne. Foredraget handler om det at være clairvoyant og lidt om hvordan man kan træne den.

Foredragsholderen vil give eksempler på, hvordan hun bruger sin clairvoyante evne til bl.a. at tale med dyr, udrensning af dårlige energier, hjælpe fortabte sjæle videre og ikke mindst clairvoyant rådgivning til børn og voksne.

Undervejs vil der være mulighed for at spørge om dit dyr, din bolig eller andet. Desuden får alle deltagerne hver en lille personlig clairvoyance, der sikkert bringer smilet frem.

Anny Petersen lærte Reikihealing i slutningen af 1987, og det ændrede hendes liv. Healingen åbnede for hendes clairvoyante evne og efter lidt øvelse begyndte hun at bruge den terapeutisk. Først med at lave Aura-tegninger, derefter ved at tale med dyr, rense for dårlige energier, hjælpe sjæle over og fjerne spøgelser og meget andet.

Læs mere på www.reikidanmark.dk.