Klarsynsaften med Camila Würtzgaard i Vejle

30 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle

KLARSYNSAFTEN VED CLAIRVOYANT MEDIUM CAMILA WüRTZGAARD

Kom og oplev den åndelige verden på nærmeste hold, når det clairvoyante medium, Camila Würtzgaard, viderebringer kærlige beskeder og budskaber fra afdøde på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Efter klarsynsdemonstrationen vil der være mulighed for enkelte clairvoyante beskeder og spørgsmål til Camila.

Aftenen foregår i Den 6. Sans i Vejle, der vil danne rammen om en fantastisk aften med fokus på, i lys og kærlighed, at vise, at sjælen overlever den fysiske død.

Håber du på at få en besked fra en kær afdød eller er du blot nysgerrig og interesseret i den åndelige verden, så mød op til en spændende aften.

Camila Würtzgaard er født med en unik gave, som hun dagligt bruger til at hjælpe de mange mennesker, der opsøger hendes ekspertise. Når Camila afholder klarsyn, arbejder hun altid for den åndelige verden. Hun bringer os tættere på det spirituelle og viser aftenens tilhørere, at den åndelige verden er støttende, løftende og fyldt med kærlighed og healing.

En klarsynsdemonstration er en fantastisk og unik oplevelse – ikke to demonstrationer er ens. Så tag din veninde, ægtefælle eller en anden under armen og oplev den åndelige verden helt tæt på. 

Læs mere på: http://wurtzgaard.dk/platform/