Klarsynsaften med dyr

05 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Berit Højgaard, Hallundbækvej 3, 7361 Ejstrupholm

Tænker du på hvad det er dit dyr gerne vil fortælle dig, så kan denne klarsynsaften måske give dig svaret. Dyretelepatør, Clairvoyant, Spirituel Medium og Healer Berit Højgaard vil videreformidle dyrenes stemme og hilsner til sin ejer.

Du bedes medbringe et fysisk foto af dit dyr, hvor det kun er dyret der er på billedet. Det kan sagtens være en kopi af billedet enten i farve eller sort/hvid. På bagsiden notere du dyrets navn, køn og hvorvidt det er levende eller ej. Berit videregiver korte beskrivelser, vejledning og hilsen fra dyret. Ikke alle må forvente at få en besked fra sit eget dyr, dog er det berigende at opleve dyrenes kommunikation til ejeren og mærke hvor tætte dyrene er på os. Alt bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empati og respekt for den enkelte.

Den åndelige verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Det er altid livsbekræftende at modtage en personlig besked. Du får altid det budskab som du må have brug for – dog er det op til dig om du vil tage imod det. Alle må ikke forvente at få en hilsen, dog er det berigende at sanse den åndelige verden og opleve hvor tætte de er på os.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med smil og åbne sind.

Hvem er Berit Højgaard
I over 15 år har Berit professionelt arbejdet med hunde og indenfor det spirituelle samt som kropsterapeut til både dyr som mennesker. Hun har siden barns ben kunnet se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med afdøde. Dette gør sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde, via dyretelepati. Berit har klinik v/Ejstrupholm, Aarhus C, Haderslev og Esbjerg, hvor dyr også er velkommen. Du er velkommen til at kigge ind på hendes hjemmeside: www.berithoejgaard.dk

Der bliver undervejs afholdt en kort pause og aftenen slutter med spørgsmål.

Du kan sikre dig plads ved at købe billetten via Billetto. Pris 150,- + gebyr ved køb online eller 200,- i døren. Denne aften er der plads til 30 personer, så sikre din plads ved at købe billetten online.

Vel mødt til en spændende aften.