Klarsynsaften med dyr i Tjæreborg

07 okt 2020 kl. 19:00 - 21:00

En aften i selskab med dyrene hvor deres stemme bliver fremhævet gennem Dyretelepatør Berit Højgaard og hermed giver en dybere indsigt i dyrenes verden.

Du bedes medbringe et fysisk foto af dit dyr, hvor det kun er dyret der er på billedet. Det kan sagtens være en kopi af billedet enten i farve eller sort/hvid. På bagsiden notere du dyrets navn, køn og hvorvidt det er levende eller ej. Berit videregiver korte beskrivelser, guidninger og hilsen fra dyret. Ikke alle må forvente at få en besked fra sit eget dyr, dog er det berigende at opleve dyrenes kommunikation til ejeren og mærke hvor tætte dyrene er på os. Alt bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empati og respekt for den enkelte.

Kom og oplev dyrene stemme i en hjertevarm atmosfære – med smil og åbne sind.

Hvem er Berit Højgaard
I over 15 år har Berit professionelt arbejdet med hunde og indenfor det spirituelle samt som kropsterapeut til både dyr som mennesker. Hun har siden barns ben kunnet se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med afdøde. Dette gør sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde, via dyretelepati. Berit har klinik v/Ejstrupholm, Haderslev og Esbjerg, hvor dyr også er velkommen. Du er velkommen til at kigge ind på hendes hjemmeside: www.berithoejgaard.dk

Der bliver undervejs afholdt en kort pause, hvor det er muligt at købe drikkevarer i huset. Aftenen slutter med spørgsmål. Denne aften er der plads til 40 personer. 

Vel mødt til en spændende aften.

Netværk

Spirituel Medium ▪ Clairvoyant ▪ Dyretelepatør ▪ Spirituel & Trance Healer ▪ Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut

Trivsel og velvære til krop & sjæl, mennesker som dyr.

Kærligst,
Berit Højgaard
www.berithoejgaard.dk