Klarsynsaften på Dragør Badehotel v/ MARIANNE LARSEN

10 dec 2019 kl. 19:30 - 21:15

Drogdensvej 43, 2791 Dragør

KLARSYNSAFTEN på Dragør Badehotel, med International Spirituel Medie MARIANNE LARSEN

Døren åbnes kl. 19.00

Nysgerrig på det Spirituelle?
Har du mistet en af dine kære?
Har du uafklarede spørgsmål i dit liv?

For 2 gang er der Klarsynsaften med MARIANNE LARSEN på Dragør Badehotel. Denne gang lige efter hun er vendt tilbage efter 1 måned på spirituelt ophold på Grønland. 

Klarsynarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne fortælle lidt om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til Sjælene.

Efterfølgende vil hun både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade afdøde/Sjæle komme igennem og/eller personlig clairvoyance.

Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende dag.
Deltagelse kun for personer over 18 år.

NB. Nyd en lækker middag på Dragør Badehotel inden selve Klarsynsaften. 


OM MARIANNE: 

International Spirituel Clairvoyant Medie: Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og iøvrigt været på Grønland 5 gange indenfor de sidste 2 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle. Hun rejser snart til Grønland for 6 gang i en måned Hun afholder Workshop, husrensning, store Klarsynsaftener, Clairvoyanceuddannelse og Personlig Clairvoyance/åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet insensivt i Spirituelle Cirkler i mange år. Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har for nylig været i P3 et par gange i programmerne "Ka`du heller ikke sove" og "Godmorgen". Marianne Larsen har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Marianne har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Berlon Clairvoyant Skole, som iøvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyanceskole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center på Amager, Ugandavej 111, 2770 Kastrup, Fay Center for Clairvoyance som har mange ting at byde på indenfor det spirituelle.

Følg Marianne på:

www.facebook.com/faycenter

www.faycenter.dk