Klarsynsaften på Dragør Fortet v/International Spirituel Medie: Marianne Larsen

29 aug 2019 kl. 19:30 - 21:15

Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 1, 2791 Dragør

Klarsynsdemonstration/Åndelig kontakt på Dragør Fort Kl. 19.30 - 21.15 (Døren åbnes kl. 19.00)

Kom til Klarsynsaften i helt unikke rammer på Dragør Fort, 
Prins Knuds Dæmning 1, 2791 Dragør


(Der er mulighed for at købe kaffe, vand og sodavand)

Er du nysgerrig på det spirituelle? Har du mistet en af dine kære? Har du uafklarede spørgsmål i dit liv?

Aftenen begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne fortælle lidt om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efterfølgende vil hun demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade afdøde komme igennem og/eller personlig clairvoyance.

Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende dag.

Hele livet igennem er Marianne Larsen blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen, husker hun sin første clairvoyante oplevelse. På trods af en clairvoyant uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Berlon, som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, har hun arbejdet intensivt i spirituelle cirkle i mange år samt deltaget i TV program, spirituelle messer, klarsynsaftener og en masse andet. Marianne Larsen har været på Grønland 5 gange indenfor de sidste 2 år hvor hun har studeret det spirituelle intenst, samt afholdt store klarsynsaftener og workshop. 

Marianne Larsen starter til September en Clairvoyant Udannelse sammen med Ritazol som er ejer af "Det Ukendtes Boghandel". Ritazol var i øvrigt en af Mariannes underviser på Gjertrud Berlon anerkendte Clairvoyant Uddannelse i Danmark. Clairvoyant Uddannelsen bliver helt vild anderledes og super spændende med Marianne og Ritazols mange års erfaringer. Marianne og Ritazol afholder også "Clairvoyant for en aften" hvor du kan komme og afprøve dine evt. sprirtuelle evner. Det foregår også på Dragør Fort den 8 og 22 August tilmelding til Marianne.

Deltagernes tryghed er at Marianne selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligten.

Deltagelse kun for personer over 18 år.

Marianne Larsen Mobil 61 68 33 34.

Læs mere på: www.faycenter.dk

Eller: www.facebook.com/faycenter