Klarsynsaften på Fuglsang Herregaard v/ Marianne Larsen

03 maj 2018 kl. 19:00 - 20:30

Fuglsang Herregaard, Nystedvej 73, 4891 Toreby


Fay Center for Clairvoyance (faycenter.dk)

International Spirituelt Medie og Clairvoyant

MARIANNE LARSEN

( Døren åbnes kl. 18.30)

Er du nysgerrig på det spirituelle? Har du mistet en af dine kære? Har du uafklarede spørgsmål i dit liv?

Aftenen begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne fortælle om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efterfølgende vil hun demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade afdøde komme igennem og/eller personlig clairvoyance.

Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsyns aften, fordi sjælene er klar over hvem der kommer den pågældende aften.

Helt tilbage fra 8 års-alderen, husker hun sin første clairvoyante oplevelse. Marianne har for mange år siden gennemgået en clairvoyant uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Berlon, som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole. Marianne har desuden arbejdet intensivt i spirituelle cirkle i mange år.

Deltagelse kun for personer over 18

NB. Der er mulig for køb af drikkevarer.,,,, Der er også mulighed for Kaffe/The med hjemmebagt kage: 65 kr.

Spirituel Uddannelsesforløb:

Marianne arbejder en del i Grønland med sin virksomhed, hvor hun samtidigt henter meget af sin åndelige spirituelle viden. Hun har nu et samarbejde med 2 shamaner, en Norsk Shaman og en Grønlandsk Shaman. I september starter hun en Spirituel uddannelse med den Grønlandske Shaman her i Danmark. Informationsmøde (gratis) tirsdag den 13 marts kl. 18,30 – 20,00 på Ocean Hotel, Amager strandvej 384, 2770 Kastrup. Tilmelding nødvendigt.

Sommer Seminar 2018:

Du har hermed en helt unik mulighed for at deltage personligt på et meget spændende spirituelt seminar. Vi mødes på den charmerende Fuglsang Herregaard hvor vi bliver indkvarteret i enkeltværelser. Vi skal i løbet af 3 fantastiske dage stifte bekendtskab med en mængde spændende åndelige seancer, herunder Cirkelarbejde (spirituel udvikling), personlig clairvoyance, afdødekontakt, sjælerejser (via Shamanisme) med meget mere. Dine egne evner indenfor den åndelige verden afdækkes og du vil få en masse åndelig indsigt som du kan bruge i din hverdag.
Der er lagt op til tre intensive dage hvor vi kommer tæt på hinanden med en masse teori og spændende indslag.
Den samlede pris på 4750 kr. inkluderer indkvartering, forplejning (eksklusivt drikkevarer) og seminar.
NB. Der er begrænset antal pladser til dette eftertragtede seminar.

Også Nyt: Private Sitting:

Der er mulighed for private sitting både i Maribo og på Fuglsang Herregaard, ring for tidsbestilling på mobil: 61 68 33 34

Følg Marianne på :

www.faycenter.dk

www.facebook.com/faycenter

Billet

Salg lukket