Klarsynsaften v/MARIANNE LARSEN og gæstebesøg af Spiritismens Trossamfund i Køge Teaterbygning

Bag Haverne 1, 4600 Køge
22 jun 2021 kl. 19:00 - 21:15
Super arrangør

Kom til en Super Spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden og gæstebesøg af Spiritismens Trossamfund.

Varighed:  Kl.19.00 - 21.15

NB. Døren åbnes Kl.18.30


Vedr. Corona: Alle retningslinjer er overholdt og sikkerheden er i højsæde. CORONA PAS eller en TEST som ikke er over 72 timer gammel skal fremvises ved indgangen i følge lovgivningen. Mundbild som er CE godkendt påkrævet undtagen når man sidder ned. Vel mødt symptomfri. Jeg glæder mig til at se dig/jer Kh Marianne Larsen.


GÆSTEBESØG:
Kendt fra DR’s dokumentar: “Spiritisterne” 

Christina Frank og Jens Johansen som er stifterne af det nye statsanerkendte Spiritismens Trossamfund. De giver et kort indblik i den åndelige verden, åndelig kontakt og om livet før og efter det jordiske liv, og hvad trossamfundet tilbyder af ritualer: Spiritistiske dåb, vielser, begravelser/bisættelser og livsvelsignelser samt arrangementer.

KLARSYNSAFTEN:

Klarsynsarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen fortælle lidt om sig selv, clairvoyance og det at have kontakt til Sjælene, samt om det spirituelle Grønland. Der vil være en lille overraskelser.


Efterfølgende vil Marianne Larsen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade Afdøde/Sjæle komme igennem og/eller Personlig Clairvoyance.

Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til Sjælene inden selve klarsynsaften, for Sjælene/Ånderne ved godt hvem der møder frem den pågældende dag.
Deltagelse kun for personer over 18 år.

OM MARIANNE: 

International Spirituel Clairvoyant Medie.

Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 7 gange indenfor de sidste 3 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle. Hun rejser snart til Grønland for 8 gang.

Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klarsynsaftener, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. 
Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år.

Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har for nylig været i P3 et par gange i programmerne "Ka`du heller ikke sove" og "Godmorgen". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis Sermitsiaq AG og givet clairvoyance live i den landdækkende Radio KNR. Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager, Fay Center for Clairvoyance. 

Følg Marianne Larsen på:

@fay_center_for_clairvoyance

www.facebook.com/faycenter

Læs mere: https://www.clairvoyant-medie....

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke