Event aflyst

Klarsynsaften v/Sebbastian Lorantius

DKK 150,00

Sted

Dato

07 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

En aften med viden, forståelse & budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius.
Denne aften ønsker vi, at give dig indsigt i den naturlighed det er, at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget. Det er vigtigt at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fælleskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.
Der vil være en introduktion af den åndelige verden, clairvoyance og afdødekontakt, hvorefter der vil være demonstration af de to sidstnævnte kompetencer, hvor du vil kunne opleve flere forskellige måder at arbejde som clairvoyant medie på. Dette betyder at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød eller måske modtage en clairvoyant besked. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål.
• Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde.• Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi aftenen igennem. • Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under aftenen opretholdes. • Det er vigtigt, du er åben for input, der måtte komme under aftenen og som kan have indflydelse på aftenens energi, deriblandt øvelser som fx. meditation.
Arrangementet foregår i Rønne i samarbejde med Synergi Bornholm, torsdag d. 7 maj 2020, og starter kl. 19.00 og slutter cirka kl. 21.00.Dørene åbnes en halv time før, og det er unummererede pladser.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE
(OBS! - Overtrædelse af nedenstående retningslinjer kan medføre bortvisning, da disse er til for, at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedst mulige kontakt)
• Børn under 15 kan ikke deltage. • Dette gælder naturligvis også små børn/babyer.• iPad, kameraer og mobiler skal holdes slukket under hele aftenen. • Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen og dens indhold. • Indtagelse af alkohol må ikke ske før eller under aftenen. • Møder man op påvirket af stoffer, alkohol eller i stærk psykisk ubalance, kan man ikke deltage. • Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene/indgangen lukkes, refunderes købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. • Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videersælge din billet udenom Arrangøren.
Pris ved køb over nettet 150,-Pris i døren: 200,-

Arrangør

Lokation

Rønne Bibliotek Rønne Bibliotek, Pingels Alle, 3700 Rønne

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .