Klarsynsdemonstration med mediet Gordon Smith UK

14 dec 2018 kl. 19:30 - 21:30

Hørning Huset / Hørning Mad & Vin, Rodosvej 15, 2300 København

Velkommen til en helt særlig aften:

Er det langt tid siden, du har haft muligheden for at se et af UKs bedste medier kanalisere beskeder fra publikums afdøde? Eller har du aldrig været med til en klarsynsdemonstration?

En klarsynsdemonstration er en helt særlig aften, hvor et medie får kontakt med publikums afdøde og videregiver beskeder til flere fremmødte gæster. 

Igen gæster Gordon Smith Hørning Huset på Amager med en af sine spændende evidente liveoptrædener. Gordon Smith er en af de mest eftertragtede clairvoyante medier og fylder tit teatersalene i Glasgow med flere hundrede mennesker. Gordon er forfatter til mange bøger om den åndelige verden og vil med sin viden og særlige indsigt denne aften - på en rørende måde - vise at der er et liv efter døden og at dine afdøde er omkring dig.

Her i København holder vi det intimt i den smukke, gamle dansesal i Hørning Huset - hvor rammerne er helt optimale og stemningen er tryg, god og hyggelig med en helt særlig julestemning. Du vil blive mødt af aftenens værtinder Annette Sahara Hørning og Natasja Kingod. 

Efterfølgende vil du have mulighed for at møde mediet i den smukke gårdhave, hvor du kan nyde et glas forfriskende vin med snacks. Aftenens værtinder vil forkæle dig med kaffe og hjemmebagt chokoladekage fra husets private kok. Klarsynsdemonstratonen vil foregå på engelsk men med mulighed for oversættelse.

En klarsynsdemonstration i Hørning Huset er en anderledes oplevelse i smukke rammer med den rette ånd.

Hørning Huset

Rodosvej 15

2300 København S.

Se med her når Gordon Smith tager kontakt til den anden side, uden at vide noget om afsenderen eller modtageren på forhånd - produceret af BBC: 


______________________________________________________________________


Betalingsbetingelser:

Din plads til arrangementet/ kurset er først endeligt reserveret, når vi har modtaget din fulde indbetaling på det pågældende deltagergebyr. Modtages den fulde betaling ikke rettidigt, vil pladsen blive frigivet til anden side. 

Fortrydelse: Der er ingen fortrydelse. Tilmelding til kulturelle aftener som teaterbilletter/ klarsynsdemonstrationer/ koncerter - hvor fastsatte datoer og forplejning er fremsat - er bindende og betaling kan ikke refunderes. Manglende fremmøde giver ikke ej ret til tilbagebetaling.

Klarsynsdemonstration med Gordon Smith

Salg lukket